Misiunea noastră este ca fiecare proiect de care ne ocupăm să fie în acord cu dorințele clienților noștri, să le oferim confortul, calitatea și siguranța unei amenajări moderne. Experiența noastră în domeniu este vastă, având până în prezent numeroase poiecte finalizate cu succes. 

Suntem specializați în designul și proiectarea apartamentelor de lux, a caselor, precum și a proiectelor rezidențiale. Ne implicăm încă de la etapa inițială de proiectare arhitecturală până la etapa finală de proiectare.

Clienții noștri beneficiază de îndrumare profesională de la etapa inițială de planificare a conceptului, de-a lungul fazei de construcție și până la sfârșitul procesului de amenajare.

image-layers_1-3
image-layers_2-3

Echipa Umbrella Design & Construction oferă

Proiectare arhitecturală atentă/strictă, selecție de constructori profesioniști și o echipă de experți pentru proiect.

Realizarea planurilor de lucru pentru constructori.

Sprijin deplin în alegerea materialelor de finisare pentru apartamentul dumneavoastră.

Crearea de simulări 3D de înaltă calitate care să ilustreze clientului planul
arhitectural, alegerea culorilor, texturilor, spațiului și precum și a atmosferei

Consiliere în procesul de alegere a mobilierului, decorațiunilor, produselor auxiliare și accesoriilor pentru locuință și toate acestea, cu răbdare, atenție și cooperare deplină cu clientul.

Realizarea planului de amplasament al mobilierului și al planului de construcție, planuri electrice, instalații sanitare, iluminat, pentru amenajarea bucătăriei, cât și pentru coborârea tavanului și aer condiționat, planificarea detaliilor speciale de tâmplărie și alte aspecte ce țin de amejanarea locuinței.