Inspirati din natura, am ales sa scoatem in evidenta fiecare piesa, formand in acelasi timp un intreg unitar la nivelul amenajarii.
Zona de zi are un open space generos cu perspectiva catre gradina privata.
In bucatarie am proiectat un mobilier custom, realizat de colaboratorii nostri, cu scopul de a eficientiza spatiul disponibil.
Livingul reprezinta si zona de relaxare, iar cromatic, am mers pe un contrast cald- rece, puternic evidentiat de canapeaua cu coltar la care am ales un royal velvet blue.
Etajul este format din doua dormitoare. Dormitorul matrimonial dispune de un mobilier multifunctional, fiind atat depozitare cat si zona media, acesta redefinind conturul camerei. Un detaliu important este ca fiecare zona de locuit este usor de controlat din punct de vedere al ambientului.
Celalalt dormitor a fost creat pentru dezvoltarea armonioasa a celor mici, imbinand accentele geometrice cu perspectiva catre exterior data de pozitionarea locului de invatat.
In cele din urma, la mansarda, am amenajat un home office, avand in vedere noile tendinte in utilizarea spatiului, in special necesitatea de remote work. Spatiul este iluminat natural din abudenta. Am imbinat lumina zenitala cu iluzia optica a unui blat apparent suspendat. Accentele calde creaza o atmosfera placuta si productiva.

Intregul design tine cont de o eventuala integrare facila cu dispozitive smart home.

Client:
New Point Villas
Project Type:
Interior

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.